Kunder mm

Om FAMILJEFÖRETAGET som vill bli stora på att vara små

Markbladet Tryckeri AB grundades 1967 av Birger Hammarström. Verksamheten bedrevs från början som ett reklamblad och senare en gratistidning med eget tryckeri. Hans barn Dan, Matz och Lizkulla var tidigt involverade i versamheten och tryckeriverksamheten lämnades senare över till Dan. Han kom att äga och driva tryckeriet tillsammans med sin fru Ann fram till 2014 då sonen Christofer tog över VD-posten. Dan sitter fortfarande kvar som ägare och styrelseordförande i Markbladet Tryckeri som 2018 firade 50 år. 

Verksamheten drivs idag med en stor framtidsanda och fokus på utveckling - vi vill vara en stark aktör i framtiden. Tryckeriet är beläget i Skene, Marks kommun. Du möter oss i mitten av triangeln Göteborg, Varberg och Borås.

Vårt läge ger oss goda logistiska möjligheter, vi levererar varje vecka tidningar PostNord, SDR, VTD, Bring m.fl i hela landet. Upplagor från 1 000 tidningar till miljontals är vardag för oss. 

Kanske är det ingen slump att just Markbladet Tryckeri har haft ICA som kund i över 30 år? Ett familjeföretag med höga målsättningar som sätter ett högsta värde på dig som kund - oavsett storlek. 

bakom kulisserna på markbladet tryckeri

17:e februari 
I fredags fick vi alla på tryckeriet utbildning från Cadsafe i HLR, hjärtstartare och luftvägsstopp - kunskap som alla bör ha och som faktiskt kan rädda liv. 
I filmen till vänster kontrollerar kursledare Hans vår teknik och takt vid bröstkompressioner.